Polyglycerol Mastné Kyseliny Ester (PGFE) potravinársky PGE Triglycerol Monostearát CAS 26855-43-6

€8.44 €8.44 Zadarmo Vracia

Triglycerol monostearát je použité priamo v tuku alebo bielkovín nápoje, ako mandľové mlieko, orech mlieko, kokosové mlieko, arašidové mlieko a kakao a mlieko. , Zabránenie zrážky, delaminácia, olej krúžok a iné javy, môže zlepšiť produkt jednotnosť a chuť, a predĺžiť trvanlivosť.Mastné kyseliny, estery sú veľmi ideálne emulgátory a stabilizátory pre výrobu kvalitnej zmrzliny.Môžu sa výrobku vzhľad hladký, správne mokré a suché, vysoké rozšírenie hodnotiť, rovnomerné premiešanie všetkých zložiek, jemná a hladká chuť a dobrú tepelnú odolnosť a tvar uchovávania Zabránilo vzniku a rastu zmrzliny výrobného procesu a zlepšenie chuti.Čokoláda je pozastavenie kakaový prášok a cukor kakaové maslo.Keď je teplota vysoká, tam je priesakových jav na povrchu čokoládové cukrovinky, ktoré je spôsobené nerovnosti.Po pridaní polyglyceride, tuk kryštály môžu byť rozptýlené rovnomerne, čím prekonanie vyššie uvedené nevýhody, a v rovnakom čase, môže znížiť viskozitu a výnos bod roztaveného čokolády, takže spracovanie procesu pohodlnejšie.Mráz, zlepšuje jej brittleness a tvar uchovávania.

  • Popis
  • Recenzie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Naspäť hore